כל האירועים לפסח 2026 לכל המשפחה
פסח הוא זמן מושלם לצאת מהבית וליהנות ממגוון אירועים לכל המשפחה – מצפון ועד דרום. במהלך חול המועד מתקיימים פסטיבלים בטבע, סדנאות יצירה לילדים, הצגות תיאטרון, מופעי מוזיקה פתוחים, סיורים מודרכים באתרים היסטוריים ופעילויות חווייתיות במוזיאונים ובפארקים.
משפחות יכולות ליהנות מחגיגות אביב צבעוניות, הפנינגים עם מתנפחים ודוכנים, קטיף עצמי במושבים, טיולי מים ומסלולים מוצלים, לצד אירועי תרבות עשירים בערים הגדולות.
בין אם אתם מחפשים פעילות חינמית בטבע או חוויה מושקעת עם כרטיסים מראש – פסח מציע שפע של אפשרויות בילוי שמתאימות לילדים בכל הגילאים וגם להורים שרוצים ליהנות יחד איתם מחופשה חגיגית, מגבשת ומלאת תוכן.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowersמסע בין עולמות
תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום
מתי- 1.4.2026 11.4.2026 (חול המועד פסח)
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה)
גילאים/ למי מתאים: החל מגיל שנתיים תלוי ילד כמובן (כרטיס מגיל שנתיים)
כמה עולה:
חבר – 49 שח
מקס – 55 שח + מתנה לכל ילד\ה
פלייקארד – תמורת נקודות הנוסע המתמיד
פאוורקארד – 69 שח
אמריקן אקספרס – 64 שח
ישראכרט – 69 שח
מחיר באתר 129 שח
לינק לאתר https://www.flowers2026.co.il
תיוג: @ flowers26.Israel

המסע לאנטרקטיקה – נפלאות העולם הקפוא
תערוכת ענק חווייתית ואינטראקטיבית בשטח של כ־2,000 מ״ר עם מיצגי ענק של חיות העולם הקופא, הצגה משולבת עם הקרנות ב־ 360° " המסע לאנטרקטיקה" המשלבת שחקן והקרנה
בהצגה: סיפורו הסוחף של ילד אמיץ וסקרן שמצטרף למשלחת מחקר באנטרקטיקה. בדרך הוא יפגוש קרחונים הניתקים מהיבשת, ילמד מהם על הסכנות המאיימות על שכבת הקרח העתיקה של היבשת (חלקה בת למעלה מ2.7 מיליון שנים!) וביחד עם הקהל יהפוך לשגריר להגנה עליהם , מתחמי צילום ומידע חוויתי – לימודי מעשיר, בריכת כדורים לבנה המדמה את מרחבי השלג, .
מתי: החל מה-24.3 , שעות פעילות – ימי א-ה + שבת (כולל חול המועד פסח) – 10:00-17:30 (16:00 כניסה אחרונה) ימי ו' + ערבי חג – 10:00-14:30 (כניסה אחרונה בשעה 13:00)
איפה: מתחם ארנה הרצליה
גילאים: מגיל שנתיים עד גיל 12
כמה עולה: 119 שקלים
פיס 59
מועדון שלך 49
אשמורת 59
ישראכרט 49
פלייקארד תמורת נקודות
לינק לאתר: www.to-antarctica.co.il
תיוג: @toantarctica.israel

עולם החיות המופלא
עולם החיות המופלא – המסע לנפלאות החי בכדור הארץ תערוכת ענק חווייתית ואינטראקטיבית עם כ־60 מיצגי חיות ענק מרהיבים על רקעים המדמים את סביבת המחיה הטבעית שלהם, הצגה משולבת "מסע בין עולמות" עם שחקן והקרנות, מתחמי צילום, מידע חווייתי–לימודי מעשיר, מתחם Fun Zone למשחק ופעילות, וחוויה רב־חושית של צלילה עם כרישים, האזנה ללווייתנים, מפגש עם חיות הג’ונגל והסוואנה והצצה לעולם החרקים מוגדל לממדי ענק. בהצגה: סיפורו של ילד שחולם להיות חוקר טבע ויוצא למסע מרתק בין עולמות החי, פוגש בעלי חיים שונים ולומד על המגוון הביולוגי של כדור הארץ, בשילוב משחק, הקרנות וידאו וסצנות מונפשות.
מתי: פסח 2026
שעות פעילות: א’-ה’ ושבת 09:00–19:00 (כניסה אחרונה 17:30) | שישי וערבי חג 09:00–16:00 (כניסה אחרונה 14:30)
שעות פעילות: א’-ה’ ושבת 09:00–19:00 (כניסה אחרונה 17:30) | שישי וערבי חג 09:00–16:00 (כניסה אחרונה 14:30)
איפה: מרכז הקונגרסים חיפה
גילאים: מגיל שנתיים ומעלה
כמה עולה: מחיר מלא – בהתאם לנקודת המכירה
מועדון חבר – 49 ₪
מקס – החל מ־55 ₪
אשמורת – 68 ₪
ישראכרט – 59 ₪
לאומי בונוס / פועלים וונדר – 65 ₪
פלייקארד – כרטיס תמורת נקודות
מועדון חבר – 49 ₪
מקס – החל מ־55 ₪
אשמורת – 68 ₪
ישראכרט – 59 ₪
לאומי בונוס / פועלים וונדר – 65 ₪
פלייקארד – כרטיס תמורת נקודות
לינק לאתר: www.animalsworld.co.il
תיוג: @animalsworld.israel




