מרק קובה דלעת 

חורף נעים וטעים עם "פרימור" 

"פרימור" מגישה לרגל ימי החורף הקרירים מתכון למרק מסורתי עשיר בטעמים שכל אחד יכול להכין: 

מרק קובה דלעת 

עם ירידת הטמפרטורות שסוף-סוף מסמנות את בואו של החורף, מגישה חברת פרימור, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מתכון למנה קלאסית עשירה בטעמים: מרק קובה דלעת. כיסונים רכים מבצק סולת ממולאים בבשר מתובל בשילוב מרק כתום, סמיך ועשיר המבוסס על דלעת, ירקות ותיבול עדין. החיבור בין המתיקות הטבעית של הדלעת, העדינות של המרק והעסיסיות של הקובה, יוצר מנה מלאה בניחוחות חורפיים וטעמים עמוקים. זה הזמן להתכנס בבית וליהנות מאווירה מושלמת לארוחה משפחתית. בתיאבון!

מצרכים (לכ- 4-5 מנות)

לבצק הקובה:

2 כוסות סולת

1/2 כפית מלח 

1 כף שמן 

1 כוס מים פושרים

למלית הבשר:

350 גרם בשר בקר טחון

2 בצלים גדולים קצוצים דק

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית בהרט (אופציונלי)

2 כפות שמן לטיגון

לרוטב:

1 ליטר מיץ עגבניות של "פרימור" (בקבוק)

700 גרם דלעת חתוכה לקוביות גדולות

2 בצלים גדולים קצוצים גס

4–5 כפות רכז רימונים איכותי

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית מלח 

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית סוכר (אופציונלי)

2 כפות שמן

מים לפי הצורך 

 אופן ההכנה:

  1. מכינים את מלית הבשר: במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא זהוב ורך. מוסיפים את הבשר ומפוררים בעדינות בזמן הבישול עד שינוי צבע והספגת הנוזלים. מתבלים במלח, פלפל ובהרט ומערבבים למשך כ- 2 דקות. מסירים מהאש ומקררים לגמרי.
  2. מכינים את בצק הקובה: מערבבים סולת ומלח, מוסיפים מים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רך, גמיש ולא דביק. מוסיפים שמן, מכסים ונותנים לנוח למשך כ-10 דקות.
  3. יוצרים מהבצק כדורים, פותחים גומה באמצע, ממלאים במלית הבשר וסוגרים היטב. 
  4. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הדלעת ומערבבים כשתי דקות. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל. יוצקים את מיץ העגבניות ומערבבים פנימה את רכז הרימונים. מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 15-20 דקות.
  5. מניחים את הקובות בעדינות בתוך הרוטב ומבשלים על אש נמוכה למשך כ- 50-60 דקות. מנענעים מדי פעם בעדינות את הסיר לערבוב. 
  6. מגישים חם עם הרבה רוטב, לצד חלה טרייה או אורז לבן.  
מרק קובה דלעת 
מרק קובה דלעת

Share:

More Posts

מארז חטיפי חלוה בטעמים אספרסו לוז ופיסטוק ללא סוכר אחוה צילום יעל האן

חלוה בטעמים אספרסו לוז ופיסטוק

  טעמים חדשים ומפתיעים בסדרת חטיפי החלוה ללא סוכר של אחוה חברת "אחוה" משיקה מארז חטיפי חלוה בטעמים אספרסו לוז ופיסטוק ללא תוספת סוכר מובילת שוק

דק-דק פסטרמה פרגיות על האש

טעם חדש בסדרת הדק-דק המצליחה של יחיעם  חברת "יחיעם" משיקה מוצר חדש בסדרת  ה"דק-דק":  דק-דק פסטרמה פרגיות על האש פסטרמה מחזה עוף צעיר פרוסה דק-דק,

תפריט נגישות

שלום נשמח לעזור :)
×
×

עגלת קניות