מסעדת "קפטן הוק" ביפו משיקה תפריט קיץ חדש

מסעדת "קפטן הוק" ביפו משיקה תפריט קיץ חדש

המשלב בין דגת הים הטריה לפירות העונה ומתאים ברובו לחובבי תזונה קטוגנית

מסעדת ״קפטן הוק״ היא מסעדת דגים ופירות ים ייחודית ואינטימית, אשר נפתחה לפני שנתיים בלב מתחם שוק הפשפשים השוקק של יפו על ידי בלאל אבו ריא, יחד עם השף המוערך עומאר עילוואן. בימים אלה משיקים ב״קפטן הוק״ תפריט קיץ חדש, יצירתי, מגוון וייחודי אשר משלב בין דגת הים הטריה, לפירות העונה.

המנות במסעדה מפלרטטות בין מנות פתיח לנשנוש, עבור למנות עיקריות, מנות שאפשר לחלוק ומנות קינוח מתוקות. רבות המנות המתאימות לרגישים לגלוטן (ללא פס הכנה נפרד) או לחובבי תזונה קטוגנית.

 

בין המנות המובילות בתפריט:

במיה בטמפורה – במיה באלדי מטוגנים בבלילת טמפורה מטוגנת. מוגש עם טחינה 28 ₪

קריספי ראשי קלמרי – ראשי קלמרי מטוגנים לצד לימון ואיולי חמוץ 36 ₪

סלט אבטיח, פלפל צ'ילי חריף, בצל סגול, עלי רוקולה, ומעל גבינת בוראטה. ברוטב שמן זית ובלסמי 42 ₪/ תוספת בוראטה 67 ₪

שרימפס פלאפל – 3 יח' שרימפס מצופה בבצק פלאפל מטוגן לצד טחינה לימונית ועלים ירוקים מלווה בלחם 48 ₪

סטייק חלומי צרוב על הפלאנצ'ה עם ריבת משמש שמן זית ועלים ירוקים 59 ₪

טרטר פאקוס – קוביות דג לבן עם קוביות פאקוס, בצל סגול, עלי נענע, בתיבול שמן זית ולימון 64 ₪

סלט חלומי – קוביות חלומי מטוגנות על מצע מיקס חסה, עלי שומר, עגבניות, בצל סגול ומלפפון. ברוטב שמן זית ולימון 54 ₪

אוקטופוס צרוב – זרוע אוקטופוס מוקפץ על הפלאנצ'ה בחמאת שום. מוגש על מצע קוביות תפו"א קריספיות 73 ₪

שקשוקה שרימפס (לצד לחם) – שרימפס מוקפץ במחבת עם מיקס עגבניות שרי, חמאה, שום ופלפל חריף 87 ₪

קלמרי טרי במחבת חמה עם שום לימון עלי תרד ופלפל חריף 88 ₪

יפו שרימפס קלמרי – מיקס שרימפס וקלמרי טרי מוקפצים בחמאת שום לימון טבעי ועלים ירוקים 96 ₪

במיה פירות ים   (לצד לחם) – מיקס שרימפס קלמרי טרי מוקפצים עם במיה באלדי,  בצל יבש ושום ברוטב שמן זית ולימון 98 ₪

עכו שרימפס – שרימפס טרי מוקפץ בחמאת שום לימון ופטרוזיליה 98 ₪

סינייה קבב דג דובדבנים  (מנה זוגית | בעונה בלבד) – קבב דגים מבושל עם דובדבנים חומץ בלסמי ועלים ירוקים מוגש עם חמוצי הבית לחם ויוגורט 199 ₪

מוסר תרד – פילה דג מוסר צרוב על הפלאנצ'ה על מצע תרד מוקפץ עם שום ולימון מוגש לעם יוגורט 114 ₪

הקינוחים של הקפטן

מלבי אותנטי של הקפטן (ללא גלוטן) – מלבי ביתי תוצרת הבית מוגש  עם סירופ ורדים, קוקוס, בוטנים מקורמלים ופיסטוק חלאבי 24 ₪

פנקוטה  (ללא גלוטן)- פודינג פנקוטה עם מלא וניל, מוגש עם קולי פירות יער 27 ₪

אורז וחלב ברולה – אורז וחלב מוגש קר מקרמל עם סוכר דמררה וריבת דובדבנים 43 ₪

אם תרצו ללוות את הארוחה בקוקטייל, מוגש במקום תפריט קוקטיילים המבוססים על סוגי ג׳ין ייחודיים שמושרים במקום עם ג׳ינג׳ר ומרווה.

"קפטן הוק" עמיעד 13, תל אביב-יפו

ימים ושעות פתיחה: שני עד שבת – 11:30-23:30 טלפון להזמנות: 03-6445440

לא כשר

אינסטגרם , פייסבוק

 

 

אודות המסעדה

״קפטן הוק״ היא מסעדת דגים ופירות ים ייחודית ואינטימית, אשר נפתחה לפני כשנה וחצי בלב מתחם שוק הפשפשים השוקק של יפו על ידי בלאל אבו ריא, המסעדה היא הגשמת חזונו לחבר את הווייתה של יפו כעיר הנמל יחד עם שפע תוצרת פירות הים והדגים שמקורם בדלאל הממוקם בה. יחד עם השף המוערך עומאר עילוואן, משיקים בימים אלה ב״קפטן הוק״ תפריט קיץ חדש, יצירתי, מגוון וייחודי אשר מכתיב את חיבור תוצרת הים למטבח הערבי האותנטי.

התפריט החדש במקום הוא פרי יצירתו של השף המוערך עומאר עילוואן, אשר להשכלתו למד במוסדות הקולינריה המובילים באירופה, עבד המסעדות המובילות בארץ ובחול בהן צבר ניסיון רב ולטביעת יד ייחודית.

המסעדה הוקמה במבנה לשימור מחמיר בקרן רחובות פנימיים, בלב סמטאות הבילוי התוססות של המתחם רווי ההיסטוריה, ופונה לרחבת המסחר התוססת של שוק הפשפשים. במקום ניתן לשבת בנוחות, או לקחת מנה לדרך ולהמשיך לטייל בין דוכני השוק ובין דרכיו המסועפות.