נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום של "מעדני יחיעם"
פסטרמה בקר בסגנון רומני
נתחי כתף בקר מעוצבים ומעושנים, בציפוי פלפל שחור גרוס, ללא גלוטן, עם אחוז חלבון גבוה ורק 3% שומן • הפסטרמה החדשה מצטרפת לסדרת הפסטרמות המצליחה של יחיעם הכוללת פסטרמה בטעם של פעם, פסטרמה ברביקיו על האש, פסטרמה הודו מעושנת, כתף בקר מעושן ועוד, ותשווק באריזת נוחות של 250 גרם
יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, משיקה מעדן בשר חדש: פסטרמה בקר בסגנון רומני. הפסטרמה החדשה עשויה מנתחי כתף בקר מעוצבים ומעושנים, בציפוי פלפל שחור גרוס. הפסטרמה מכילה 16% חלבון ל-100 גרם והיא דלה בשומן, 3% בלבד. הפסטרמה החדשה מצטרפת לסדרת הפסטרמות המצליחה של מעדני יחיעם, בהם פסטרמה של פעם, פסטרמה ברביקיו על האש, פסטרמה הודו מעושנת ועוד, כולל פסטרמות 100% רכיבים טבעיים. כל הנקניקים ללא גלוטן והם משווקים באריזות נוחות של 250 גרם.
לאחרונה השיקה "מעדני יחיעם" 3 מעדני בשר חדשים בסדרת נקניקי הפרמיום: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף. המוצרים משובחים ואיכותיים ביותר, בטעם עשיר של מעדניית בוטיק ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי. עוד
משווקת יחיעם מעדני בשר בסגנון עולמי בהם: סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי , סלמי הרץ, קורנדביף, פרושוטו עגל ועוד.
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת מעדני יחיעם, "בד ובד עם המאמץ המלחמתי, אנו שמחים להביא לצרכן פסטרמה חדשה ומשובחת, מנתחי בשר איכותיים ובטעם עשיר ומיוחד, המיוצרת בתנאי בוטיק במפעלנו שבגליל".